Kiemelt ajánlataink

Virtuális termékeink

Biztos alapok

Több, mint 2 millió év elegendő alappal szolgál ahhoz, hogy megítélhessük, mely táplálékok mit okoznak szervezetünkben.

Segíts magadon!

Különféle programcsomagjaink révén bármikor belevághatsz és elkezdhetsz oly módon táplálkozni, hogy az egészséget jelentsen számodra.

Személyre szabva

Megbízható szakértőink és munkatársaink mindenkor készséggel segítenek abban, hogy teljesen Rád szabva kínálhassanak megoldást.

Folyamatos támogatás

Mindenkor számíthatsz munkatársaink, szakértőink támogatására, akár az interneten, akár telefonon keresztül, akár pedig személyesen.

Házhoz megyünk – személyes konzultáció Nálad

Amennyiben szeretnéd, hogy mi keressünk fel Téged, amelynek során részletesen tájékoztatunk a további tennivalóid felől, akkor a következőket kell tenned:

 • Az „Időpontfoglalás” menüpont alatt, a “Házhoz megyünk” almenü alatt válaszd ki a rendelkezésre álló szabad időpontok közül, amikor szeretnél velünk találkozni. Fontos, hogy ne vedd teljesen szigorúan a megjelölt időpontot, mivel előre nem tudjuk 100%-os biztonsággal megmondani, mikor érkezünk. De igyekszünk minél előbb telefonon tájékoztatni érkezésünk időpontjáról
 • Döntsd el, hogy előre fizetsz-e, vagy a helyszínen. Előzetes fizetés esetén némi kedvezményt tudunk adni

Fontos, hogy személyes konzultáció igényléséhez ezt a csomagot NEM KELL BELETENNED A KOSÁRBA!

A csomag fizikai valójában nem létezik, a kép csupán illusztrációs célokat szolgál. Ha a megrendelés előtt, illetve azzal kapcsolatban kérdésed lenne, keress minket bizalommal elérhetőségeinken (Kapcsolat menüpont)

Akciós ár:

12500 Ft

Tapasztalatok (a teljes beszámolók a modernkoripaleo.hu oldalon olvashatók)

Gyógyulástörténetek
 • " Férjemnek korábban gyakran volt megmagyarázhatatlan hasfájása, irritábilis bél szindróma-szerű tünetekkel, de sosem ment el orvoshoz kideríteni a pontos okát. Ő elég elvont, nem érdekli, mit eszik, vagyis egy pillanat alatt áttért a paleóra, mert egyszerűen nem volt itthon másféle étel. Azóta tünetmentes, ennek nagyon örült, mióta rájött tudatosan paleózik ő is. "
  Angéla
 • " Február végén kezdtem és rögtön a tőlem telhető legnagyobb szigorral. A kenyér, tészta, tej, krumpli és rizs teljesen eltűnt az életemből. A többi kerülendő étellel itt-ott kivételt tettem, de a korábbi mennyiségeknek csak a töredékét fogyasztottam. Az eredmény látványos volt. Már a harmadik napon pozitív változást éreztem és az első hónap alatt nyolc kilót fogytam. "
  József
 • " 2014 márciusában tudtam meg, hogy autoimmun beteg vagyok! Pajzsmirigy alulműködésem is van és inzulinrezisztenciám. 2008 óta van gyomor és bélgyulladásom, asztmám és szívproblémám! Jelenleg szinte minden értékem normalizálódott, ami még nem állt vissza teljesen az is nagymértékben javuló tendenciát mutat! Fogyás terén 14 kg csúszott le és az ételkómáim teljesen eltűntek. "
  Emília
 • " Közel 5 éve vagyok Crohn-beteg. Ekkor kezdett megfogalmazódni bennem, hogy váltanom kell. Életmódot, szemléletet. Egy kedves kolléganőm hívta fel a figyelmem Szendi Gáborra és a paleolit táplálkozásra. Azt, hogy meggyógyultam még nem hiszem, de jó úton haladok felé. "
  Judit
 • " Én korábban sok mindent kipróbáltam. Szódabikarbóna, savlekötő, Míra-víz, HunyadyJános víz, Papaya enzim, konkrét emésztő enzim kapszulák, Bilagit. . . . Egy sem hozott akkora sikert, mint, hogy nem eszem szénhidrátot, glutént. "
  Maryann
 • " Hihetetlen változások történtek velem, amióta paleós lettem. Egy hét múlva megyek diabetológiára, hogy megbeszéljem az orvossal a teljes gyógyszerelhagyást. Önhatalmúlag én már egy fajtát elhagytam, és a másik fajtából is csak egyet szedek. A laboreredményeim is majdnem tökéletesek. "
  Zsuzsa

Legutóbbi bejegyzések

A háttér

X